BATAATTI

Vegemi pääsee bataatin avulla hullunkuriselle seikkailulle – kuuntele vaikka! 🧡

Kokeile täyttävää bataattia!

Bataatti on herkullisen makea juures, joka maistuu monesti koko perheelle! Se sisältää tärkkelystä ja hiilihydraatteja, ja onkin oiva lautasen energialisäke. Bataatissa on myös hyvää tekevää kaliumia ja reilusti terveydelle edullisia karotenoideja, jotka saavat bataatin kauniin värin aikaan. Lataa maksuton Vegemi – sovellus puhelimesi sovelluskaupasta, ja katsokaa lapsen kanssa, kuinka bataatin kalium antaa Vegemin lihaksille hauskaa supervoimaa!

Mihin Vegemin supervoima perustuu?

Bataatti antaa Vegemin lihaksille supervoimaa! Bataatista on myös hyötyä ihmisen lihaksille, sillä se sisältää lihasten normaalia toimintaa edistävää kaliumia. 100 grammaa bataattia sisältää keskimäärin 337 milligrammaa kaliumia, joka on 6-9 vuotiaan päivän saantisuosituksesta noin 17 %. Bataatista saa myös hiilihydraatteja, joista saa virtaa leikkeihin!

 

Vinkki

Bataattia voi käyttää ruoanvalmistuksessa perunan tavoin. Bataattia voi esimerkiksi keittää, höyryttää, paahtaa, grillata tai raastaa kypsennettäviin ruokiin. Kokeile tehdä bataatista sosekeittoa ja täyttää bataatin puolikkaat uuniperunan tavoin!