Tietosuoja-
seloste

Nämä käyttöehdot koskevat Venner Oy (“Venner”, ”me” tai “palveluntuottaja”) Vegemi-sovelluksen (”sovellus” tai “palvelu”) käyttöä. Nämä ehdot muodostavat sovelluksen käyttöä koskevan sopimuksen sinun ja Venner Oy:n välille.

 

Palveluntuottaja

Venner Oy
www.venner.fi
Keilaranta 5, 02150 Espoo
+358 44 988 6181

 

Käyttötarkoitus

Sovelluksen käyttötarkoituksena on tarjota lapsille ja lapsiperheille innostavaa ja opettavaista sisältöä kasvisten positiivisista vaikutuksesta pelillistämisen ja tarinankerronnan keinoin.

 

Käyttöoikeus

Myönnämme sinulle oikeuden käyttää sovellusta yksityishenkilönä näiden käyttöehtojen mukaisesti. Käyttöoikeus sovellukseen on maksuton ja voimassa toistaiseksi. Voit irtisanoa sen milloin tahansa poistamalla sovelluksen mobiililaitteestasi. Sovellus on suunniteltu yli 4-vuotiaille, mutta alaikäisen sovelluskäyttö on aina huoltajan vastuulla.

Käyttäjä sitoutuu kaikessa palvelun käytössään noudattamaan näiden käyttöehtojen ohella Suomen lakia ja hyvää tapaa.

Huomaathan, että tuote ja konsepti ravitsemussisältöineen, sekä hahmoineen, on veloitukseton ainoastaan yksityishenkilöille. Mikäli haluat käyttää tuotetta osana omaa palveluasi, tapahtumaasi, tarjontaasi tai koulutussisältöäsi, pyydäthän tarjouksen lisenssimallistamme.

 

Immateriaalioikeudet

Käyttäjän tuottamaa sisältöä ei käytetä muuhun kun palvelun tarjoamiseen ja kehittämiseen. Sovelluksen kuvantunnistusominaisuus on rakennettu käyttämällä Clarifai-sovelluksen tarjoamaan kuvapankkitunnistusta. Clarifain käyttöehdot löydät täältä.

Sovellusta, sen sisältöjä ja ulkoasua suojaavat Suomen tekijänoikeuslaki ja kaikki muu soveltuva lainsäädäntö. Kaikki oikeudet, kuten omistusoikeus, tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet sovellukseen sekä siihen sisältyvään tai liittyvään materiaaliin ovat Venner Oy:n  tai lisenssinantajiemme omaisuutta. Pidätämme kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti luovuteta näissä käyttöehdoissa.

 

Vastuusi

Käyttäjä vastaa itse sovelluksen käytön edellyttämien laitteiden, ohjelmistojen, sekä viestintä- ja tietoliikenneyhteyksien hankkimisesta, kustannuksista ja toimivuudesta. Käyttäjä vastaa käyttöehtojen, mahdollisten muiden sopimusehtojen ja lain tai hyvän tavan vastaisesta sovelluksen käytöstä Venner Oy:lle, muille käyttäjille ja kolmansille aiheuttamastaan vahingosta täysimääräisesti.

 

Vastuunrajoitukset

Parhaista yrityksistämme huolimatta emme voi taata, että sovellus olisi aina käytettävissäsi häiriöttä. Sovelluksessa saattaa ilmetä käyttökatkoksia, tai käytön estymistä tai sen sisällössä virheitä tai puutteellisuuksia esim. ylläpitotoimista, teknisistä ongelmista, kolmannen osapuolen tiedonsiirron ongelmista tai muista samankaltaisista syistä johtuen.

Sovelluksen käyttöoikeus myönnetään sinulle ”sellaisena kuin se on” -ehdolla. Emme takaa, että sovellus täyttäisi sinun vaatimuksesi tai toimisi kaikissa käyttöympäristöissä.

Emme vastaa sinulle tai kolmannelle osapuolelle virheistä, viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sovelluksen käytöstä. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten sinuun kohdentamista kanteista, vaatimuksista tai toimenpiteistä taikka vahingoista, jotka aiheutuvat sovelluksesta.

Varmistathan, että kuvaamasi ruoka-aineet sopivat sinulle/käyttäjälle, ja tarjoilet ne ikätason mukaisesti turvallisuus huomioiden. Sovellus ei ota kantaa kasvisten tarjoiluun eikä voi huomioida käyttäjän ikää.

 

Vastuuvapauslauseke

Emme tarjoa terveys-, ruokavalio- tai ravitsemusneuvontaa, emmekä suosittele mitään erityistä ruokavalioita. Palveluitamme ei tule käyttää sellaisiin tarkoituksiin. Tarkoituksenamme on tarjota inspiraatiota tuoreiden hedelmien ja vihannesten nauttimiseen, sekä tehdä siitä hauskaa lapsille ja koko perheelle.

 

Muutokset

Vennerillä on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja siten, että ne vastaisivat palvelun luonnetta, toiminnallisuuksia tai muutoksia näissä. Voimassa olevat käyttöehdot löytyvät sovelluksesta. Kun jatkat sovelluksen käyttöä käyttöehtojen muuttamisen jälkeen, sitoudut noudattamaan uusia ehtoja. Olennaisista käyttöehtojen muutoksista tiedotamme aina erikseen sovelluksessa.

 

Soveltuva laki

Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

 

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja käyttöehdoista ja tietosuojakäytännöstämme sekä niihin liittyvistä oikeuksistasi. Mikäli sinulla on niihin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä tuulia@venner.fi.