Mango

Maistele herkullista mangoa!

Mango on herkullisen makea ja kauniin keltainen hedelmä, jonka suosio on kasvanut tasaisesti vuosien varrella. Runsaasti kuituja, luontaista sokeria ja vitamiineja sisältävä mango tarjoaa terveellistä energiaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Lataa ilmainen Vegemi-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja katsokaa lapsen kanssa, kuinka mangon C-vitamiini antaa Vegemille vastustuskyvyn supervoiman!Mihin Vegemin supervoima perustuu?

Vegemi saa vastustuskyvyn supervoiman mangon C-, A- ja E-vitamiineista. Mangon sisältämät vitamiinit ovat hyödyllisiä myös ihmisen vastustuskyvylle edistäen immuunijärjestelmän toimintaa ja valkosolujen tuotantoa. 100 g mangoa sisältää noin 36 milligrammaa C-vitamiinia 100 grammaa kohden, mikä on noin 90 % 7-10-vuotiaan lapsen päivän saantisuosituksesta. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joten ei huolta, vaikka lapsesi saisi sitä ruoasta suositusta enemmän!

  

Vinkki

Mangot ovat paitsi makeita napsittavia sellaisenaan, myös monipuolisia ja ravitsevia välipaloissa. Loihdi ripaus trooppista makua jogurttiin tai puuroon lisäämällä joukkoon tuoreita mangoviipaleita. Virkistävän ja raikkaan smoothien saat sekoittamalla blenderissä mangoa, jäitä ja tilkan kookosvettä!