Retiisi

Maistele herkullisia retiisejä!

Retiisit tunnetaan rapeasta koostumuksesta ​​ja hieman pippurisesta mausta – retiisit tuovat ruokiin mukavan kirpeää makua! Retiisit sisältävät kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita. Retiisit menestyvät monenlaisissa ilmastoissa ympäri vuoden, mikä tekee niistä hyvin saatavilla olevan vihanneksen. Lataa ilmainen Vegemi-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja katso lapsen kanssa, kuinka retiisin sisältämä vesi ja rapea rakenne antavat Vegemille säihkyvän hymyn supervoiman.Mihin Vegemin supervoima perustuu?

Vegemi saa säihkyvän hymyn supervoiman retiisin useiden eri ominaisuuksien ansiosta, jotka ovat hyödyllisiä myös ihmisten hampaiden ja suun terveydelle. Retiisin rapsakka rakenne ja hampaan pintaa hankaava vaikutus auttavat poistamaan ruokaa ja plakkia hampaista. Retiisin sisältämä vesi edistää syljen eritystä, mikä neutraloi happoja. Retiisin C-vitamiinipitoisuus tukee kollageenin tuotantoa, joka on välttämätöntä terveiden hampaiden ylläpitämisessä.

Vinkki

Rapeat retiisit soveltuvat hyvin myös välipaloihin. Lisää viipaloitua retiisiä salaattiin tai leivän päälle tuomaan rapsakkaa makua. Jos haluat kokeilla jotain vähän erilaista, mausta retiisit etikalla sekä haluamillasi mausteilla ja nauti pieninä naposteltavina!