Selleri

Maistele rapeaa selleriä!

Rakenteeltaan rapea ja maultaan raikas selleri on perusraaka-aine monissa eri keittiöissä ympäri maailmaa. Rapeaa makua pursuava selleri sisältää runsaasti kuituja, vitamiineja ja kivennäisaineita, ja tuo ravitsevan lisän monenlaisiin aterioihin. Lataa ilmainen Vegemi-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja katso lapsen kanssa, kuinka sellerin sisältämä vesi ja rapean kuituinen rakenne antavat Vegemille säihkyvän hymyn supervoiman!Mihin Vegemin supervoima perustuu?

Selleri antaa Vegemille säihkyvän hymyn supervoiman useiden eri ominaisuuksien ansiosta, jotka ovat hyödyllisiä myös ihmisten hampaiden ja suun terveydelle. Sellerin rapsakkuus ja hampaan pintaa hankaava vaikutus auttavat poistamaan ruokaa ja plakkia hampaista. Sellerin sisältämä vesi edistää syljen eritystä, mikä neutraloi happoja. Sellerin C- ja A-vitamiinipitoisuudet sekä kalsium ja fosfori edistävät ikenien terveyttä ja vahvistavat hammaskiillettä.Vinkki

Rapea selleri soveltuu hyvin myös välipalaksi. Dippaa selleritanko hummukseen tai maapähkinävoihin ja rouskuttele! Selleristä, kurkusta ja omenasta saat sekoitettua virkistävän juoman.